Laden...

Personal Training Karate -


Uitvoering: Personal Training Karate
Bestelnummer:
Optie:
Voorraad: 43 / 43

,-

Het is nu ook mogelijk om buiten de reguliere lessen extra verdieping te zoeken in het karate met één op één-begeleiding door Sensei Arno. In de personal training, zoals de term het eigenlijk al zegt, staat persoonlijke aandacht centraal. Je wordt zo intensief begeleid in je karate, waarbij jouw behoeften in lesstof optimaal aan bod kunnen komen. 

Of je nu vooral je basis wilt verbeteren, karate oefeningen wilt leren waar je in reguliere lessen niet aan toe komt, je wilt voorbereiden op je kyu- of dan-examen of klaar gestoomd wilt worden voor wedstrijden: een personal training kan daar extra bij helpen. Tot in de kleinste finesses wordt er uitgebreid gewerkt aan je onderbouwing en technieken, zodat je met meer zelfvertrouwen een examen of wedstrijd in kunt gaan. 

Je kunt de personal training inzetten voor jezelf of voor een kleine groep die bestaat uit maximaal 3 deelnemers met dezelfde wensen. Een personal training duurt 1 uur. Neem contact op met sensei Arno om een les in te plannen en je persoonlijke doelen af te stemmen. Je kunt een losse training boeken of een strippenkaart van 5 trainingen. Bij 5 trainingen ontvang je 25,- korting. 

N.B. Voor niet-leden start het tarief vanaf 60,- per uur. 

Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA