Laden...

Tijger Training is een speelse sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Peuters en kleuters leren op een leuke en speelse manier levensvaardigheden, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Ouders zijn bij de lessen aanwezig. We bieden doorlopend aanbod in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk.

Twee leeftijdsgroepen
Er zijn aparte lessen voor kinderen van 2 tot 4 jaar (ouders doen mee met de les) en kinderen van 4 tot en met 6 jaar (ouders zitten langs de kant). Kinderen die dat leuk vinden, kunnen later vanuit de Tijger Training doorstromen naar karatelessen. Bij de Tijger Trainingen hoort een speciale Tijger-outfit die de kinderen tijdens de lessen dragen. Voor de jongere leeftijdsgroep is dit een T-shirt en voor de oudere leeftijdsgroep een Tijgerpak. Meer informatie over (proef)lessen kunt u hieronder vinden. Bekijk ook onze Tijger-Facebookpagina

Proeflessen 
Het is mogelijk om in één van onze groepen 2 proeflessen met uw kind te volgen. Daarna kunt u besluiten wel of niet door te gaan als lid in een structureel uur. Wilt u zich aanmelden voor een proefles? Dit kan via tijgertraining@gmail.com.

Tijger Training 2 tot 4 jaar
De trainingen van peuters van 2 tot 4 jaar, ook wel Mini Tijgers genoemd, zijn in Zevenbergen en worden gegeven door juf Aryonne. Bij deze lessen doen ouders mee en dragen de peuters een Timmy t-shirt. Als de peuters 4 jaar worden is er een mogelijkheid om door te stromen naar de oudere Tijgers. Ook hier sluiten we het thema af door middel van een feestje. 

Rooster Tijger Trainingen 2 tot 4 jaar
Woensdag van 09.00 tot 9.40 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les, 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne 
Vrijdag van 9.00 tot 9.40 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 2 tot 4 jaar), door Juf Aryonne 

Tijger Training 4 tot en met 6 jaar
In Zevenbergen zijn er ook vaste groepen voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Ouders zitten bij deze trainingen aan de kant. Deze kinderen verdienen aan het einde van een thema een badge. Ze laten zien dat ze kunnen omgaan met het juiste thema. Van deze afsluitingen maken we altijd een feestje. Meer informatie kunt u lezen in de nieuwsbrief of verkrijgen bij juf Lisette.

Rooster Tijger Trainingen 4 tot en met 6 jaar
Woensdag van 15.00 tot 15.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 4 jaar), door Juf Lisette. Deze les heeft tijdelijk een wachtlijst, door middel van een e-mail kunt u zich aanmelden voor deze lijst. 
Woensdag van 16.00 tot 16.45 uur in De Kristal in Zevenbergen (vaste les 5 en 6 jaar), door Juf Lisette

Vragen, opmerkeningen of interesse? Stuur een e-mail naar tijgertraining@gmail.com


Tijger Trainingen
  • Kinderen 2 t/m 6 jaar
  • 40 tot 45 minuten
  • 6
  • 20,- per maand

Contact over Tijger Training (2 tot en met 6 jaar)

POSTADRES
Norbertusdreef 13
4797 EB, Willemstad NB
Email: info@karatemoerdijk.nl

Karate en activiteiten:
0634243650 (Arno)
Persrelaties:
0647990738 (Chantal)
BEZOEKADRES
Naam: Karate Moerdijk
Adres: Kristallaan 25c
Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA