Laden...
4 mrt, 2018

Midwintertraining

Op zondag 4 maart organiseren we onze traditionele midwintertraining. Van 14.00 tot 15.30 uur gaan karateka's gezamenlijk de strijd aan met de (vermoedelijke) kou. De training is voor alle leeftijden en bestaat uit een gezamenlijk opening, warming-up en verschillende sessies. Voor de allerjongste karateka’s duurt de training, afhankelijk van het weer, wellicht iets korter. Na de training warmen we ons op met warme chocolademelk, erwtensoep en hotdogs. Bovendien ontvangen alle deelnemers een oorkonde als ze de midwintertraining hebben doorstaan. Tussen 16.00 en 16.30 uur is het evenement afgelopen.

De leraren die deze traditionele buitentraining begeleiden zijn o.a. Shihan Erik (karateschool Buroin), Sensei Arno, Sensei Chantal en Sensei Michael (Karate Moerdijk).

Kosten: Junioren (t/m 14 jaar) € 5,00 en senioren vanaf 15 jaar € 10,00 Aanmelden en betalen kan via deze link naar de webshop. Kledingadvies: karatepak (verplicht), trainingspak voor onder het karate pak, sportschoenen, extra droge en warme kleding (eventueel handschoenen, muts), handdoek.

Locatie: Grevelingendam, 4311 Bruinisse
- Vanaf de A29 de N59 oprijden en richting Zierikzee aanhouden. Net voorbij de grens Zuid-Holland met Zeeland rechtsaf slaan en de Strandweg oprijden. Daar doorrijden tot de parkeerplaats van de Grevelingendam. 

- Vanaf de N59 Bruinisse richting Oude Tonge aanhouden. Net voor het einde van de dam richting de Philipsdam rijden. Onderaan de kruising de rotonde een kwart nemen en onder de N59 door. Dan links af slaan en de Strandweg oprijden. Daar doorrijden tot de parkeerplaats van de Grevelingendam.

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA