Laden...
9 dec, 2017

Karate Moerdijk Kerstshow

Op zaterdag 9 december 2017 organiseert Karate Moerdijk een spectaculaire kerstshow in de sfeervolle kerk in Noordhoek. Alle acts worden uitgevoerd door onze leden, voornamelijk jeugd. Een feel good show voor jong en oud. De middag duurt twee uur, waarbij karate, kerstverhalen en diverse dans- en zangacts elkaar afwisselen. Uit het verleden is wel gebleken dat de kerstshow zorgt voor veel gezelligheid.  

Iedereen is welkom! Voor de deelnemers zelf is de middag gratis. Tickets kosten 2,-, (gepast) contant bij de deur. Tijdens pauzes is het mogelijk consumpties af te nemen, ook dit kan enkel contant. Met de opbrengst bekostigen we de kerstshow. Wat over blijft kan de Activiteitencommissie gebruiken voor nieuwe activiteiten.

Programma
13.30 uur inloop (drankje/kerstsnacks verkrijgbaar)
14.00 uur start Kerstshow (er volgt een pauze)
16.00 uur einde 

Locatie: Kerk Noordhoek, Bisschop Hopmansstraat 3. 

Generale repetitie 
De generale repetitie vindt plaats op 25 november in de dojo. Hiervoor volgt nog een tijdschema zodat de deelnemers niet de hele middag aanwezig hoeven te zijn. 

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA