Laden...
29 jan, 2017

Traditionele Midwintertraining

Op zondag 29 januari 2017 organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur onze jaarlijkse traditionele midwintertraining.

Trainingen, demonstratie en een flinke pan erwtensoep
De training is voor alle leeftijden en bestaat uit eengezamenlijk opening, warming-up en drie verschillende sessies van ongeveer 20-30 minuten. Voor de allerjongste karateka’s (6 t/m 7 jaar) duurt de training, afhankelijk van het weer, wellicht iets korter. We sluiten af met een korte demonstratie van de Goju Ryu kata’s Sanchin en Tensho door een aantal karateka's. Na de training warmen we ons op met warme chocolademelk, erwtensoep en hotdogs. Bovendien ontvangen alle deelnemers een oorkonde als ze de midwintertraining hebben doorstaan. 

De leraren die deze traditionele buitentraining begeleiden zijn o.a. Shihan Erik (karateschool Buroin), Sensei Arno, Sensei Chantal en Sensei Michael (Karate Moerdijk).

Aanmelden en kledingadvies
Kosten: Junioren (t/m 14 jaar) € 5,00 en Senioren vanaf 15 jaar € 10,00
Aanmelden en betalen kan via deze link naar de webshop.

Kledingadvies: karatepak (verplicht), trainingspak voor onder het karate pak, sportschoenen, extra droge en warme kleding (eventueel handschoenen, muts), handdoek.

Locatie
Grevelingendam, 4311 Bruinisse

Routebeschrijvingen
- Vanaf de A29 de N59 oprijden en richting Zierikzee aanhouden. Net voorbij de grens Zuid-Holland met Zeeland rechtsaf slaan en de Strandweg oprijden. Daar doorrijden tot de parkeerplaats van de Grevelingendam. 

- Vanaf de N59 Bruinisse richting Oude Tonge aanhouden. Net voor het einde van de dam richting de Philipsdam rijden. Onderaan de kruising de rotonde een kwart nemen en onder de N59 door. Dan links af slaan en de Strandweg oprijden. Daar doorrijden tot de parkeerplaats van de Grevelingendam. 

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA