Laden...
6 jan, 2017

Kamp voor cadetten en senioren

Het duurt nog even, maar van 6 t/m 8 januari organiseren we een karatekamp voor cadetten (15 t/m 17 jaar) en senioren (18 jaar en ouder). We beginnen 2017 spetterend met een weekend vol trainingen en gezelligheid. 

In plaats van 1 overnachting, organiseren we komend jaar een kamp met 2 overnachtingen. Meld je wel snel aan, want er is maar plek voor 28 personen. Vol is vol. Het weekend is toegankelijk voor karateka's met alle bandkleuren. De accommodatie is dezelfde als vorig jaar: Boerderij Natuurlijk (met riante en comfortabele slaapkamers, fijn sanitair, een gezellige woonkamer en een open keuken.) Opgeven kan via deze pagina tot 1 november. 

De kosten bedragen 100,- per persoon. Dit is inclusief overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner. Check ook het filmpje hieronder voor een indruk van de accommodatie.) Meer informatie volgt snel. 

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA