Laden...
10 jul, 2016

Vanentoernooi Oisterwijk

Op zondag 10 juli organiseert de KBN een competitiedag van de Jeugdvaantjes-competitie. Deze competitie is speciaal bedoeld voor jeugd (met een KBN-lidmaatschap) dat nog geen of weinig ervaring heeft in het doen van wedstrijdjes. De competitiedagen zijn op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet.  

Punten en vaantjes
Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het lopen van stijlvormen (kata) en/of kumite-wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje. Bij 700 punten ontvangt de deelnemer een trofee en promoveert deze naar een hogere klasse.

Indeling 
Deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, sekse, gewicht, lengte en band. Bitje en handschoenen zijn verplicht (de kleur van de handschoenen maakt in principe niet uit.) 

Kosten
Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag wordt je apart uitgenodigd. Inschrijving kost € 7,- per competitiedag ongeacht 1 of 2 onderdelen. Publiek heeft vrij toegang.

Aanmelden 
Aanmelden kan door uiterlijk 5 juni je inschrijving te betalen via Tickets. Laat Sensei Arno je lengte, gewicht, bandkleur en onderde(e)l(en) kata/kumite weten via de mail

Let op: aan dit toernooi kun je alleen deelnemen met een KBN-lidmaatschap. (Dit kun je aanvragen via Sensei Arno.)

Tijden
Leeftijd 6 t/m 7 jaar: melden om 9.00 uur en omstreeks 9.30 uur beginnen.
Leeftijd 8 t/m 9 jaar: melden om 9.30 uur en omstreeks 10.00 uur beginnen
Leeftijd 10 t/m 11 jaar: melden om 12:00 uur en omstreeks 12.30 uur beginnen.
Leeftijd 12 t/m 15 jaar: melden om 13.30 uur en omstreeks 14.00 uur beginnen.

Adres
Baerdijk 43, 5061 GG Oisterwijk

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA