Laden...
13 mei, 2016

Start Budo Fit

In mei starten we met twee extra lessen: Budo Fit voor jongeren vanaf 13 jaar en Budo Fit Light voor volwassenen. Voor beide lessen geldt een gratis en vrijblijvende proefmaand. 

Budo Fit (vanaf 13 jaar)
Budo Fit is een mix van vechtsport en boot camp voor jeugd en jongvolwassenen vanaf 13 jaar. De lessen zijn gericht op sterker worden en een groter uithoudingsvermogen ontwikkelen. De lessen zijn ‘fun’ en stoer, in een relaxte sfeer, waarbij iedereen kan instappen op elk niveau. Denk aan oefeningen waarbij stootkussens worden gebruikt om op te trappen en te stoten en veel conditionele work-outs die elkaar op hoog tempo afwisselen.

Budo Fit Light (volwassenen) 
Naast de Budo Fit voor jongeren, komt er ook een light-variant speciaal voor volwassenen die graag voor de zomer (en daarna) op een laagdrempelige manier weer wat fitter willen worden. Budo Fit Light is een lichte en laagdrempelige variant op Budo Fit, speciaal voor volwassenen (en ideaal ook voor moeders die weer conditie willen opbouwen na de kraamperiode). De lessen zijn bedoeld om stapje voor stapje sterker te worden, een groter uithoudingsvermogen te ontwikkelen en weer in shape te raken. De intensiteit wordt langzaam opgebouwd per week in een relaxte sfeer, waarbij iedereen kan instappen. In het begin is het vooral langzaam inkomen, met voldoende drinkpauzes tussendoor. Uiteindelijk willen we iedereen motiveren om steeds een extra tandje bij te zetten. Denk aan een ontspannen warming-up, oefeningen voor het hele lichaam en vetverbranding-workouts. 

Aanmelden?
Budo Fitters mogen hun eigen sport-outfit aan. Budo Fit-shirts zijn binnenkort optioneel te bestellen. Dag en tijdstippen zijn nog onder voorbehoud, maar je kunt je wel al aanmelden voor een gratis en vrijblijvende proefmaand via info@karatemoerdijk.nl. We houden je dan ook meteen op de hoogte! 

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA