Laden...

Jeugdkamp 2019

Karate Moerdijk jeugdkamp
Het Karate Moerdijk jeugdkamp staat dit jaar gepland in het weekend van 13 t/m 15 september. De locatie is: Groepsaccommodatie De Stoofpolder, Boomdijk 21, 4311 BL Bruinisse. Het jeugdkamp start vrijdagavond om 18.30 uur en eindigt op zondagmiddag omstreeks 16.30 uur. Het thema dit jaar is Expeditie Robinson. Het jeugdkamp is bedoeld voor karateka's van 6 t/m 14 jaar die een lidmaatschap hebben bij Karate Moerdijk / Isshoni Karate / BGKA / Karateschool Buroin. 

Dit jaar hebben we gekozen voor twee opties. 
Optie 1
Volledig kampweekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag.
Inbegrepen: 2 keer ontbijt, 2 keer lunch en 1 keer avondeten

Optie 2
Eén dag meegenieten van de sfeer op het kamp, enkel de zaterdag mogelijk van 09.00 - 20.00 uur
Inbegrepen: 1 keer lunch en 1 keer avondeten

Vroegboekvoordeel
In heel de maand april hebben we een leuke actie. Deelnemers van Karate Moerdijk die zich voor 5 mei aanmelden ontvangen een korting. De normale kosten voor een volledig kampweekend voor onze leden bedragen €75,-. Bij aanmelden voor 5 mei betaal je slechts €65,-. Toch liever alleen zaterdag komen? Dan betaal je als lid van Karate Moerdijk normaal €35,- maar ben je er vroeg bij, dan betaal je maar €30,-. Deze vroegboekactie geldt alleen voor leden van Karate Moerdijk.  

Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@karatemoerdijk.nl en je ontvangt een factuur. Uiterste betaaldatum is 6 mei 2019 om aanspraak te maken op de korting. 

LET OP! Er is een limiet wat betreft aanmeldingen voor kinderen die het gehele weekend mee op kamp willen, ivm slaapplaatsen. Wees er dus snel bij!

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA