Laden...

Nieuwe groep karate voor jeugd in Zevenbergen

Op 14 januari starten we een nieuwe groep karate voor jeugd (6 t/m 12 jaar) op maandagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in Zevenbergen (Kristallaan 25C). Sensei Arno leert de kinderen de basis van karate. Kinderen die op 14 januari de les komen proberen mogen maar liefst DRIE gratis proeflessen meedoen. En daarna besluiten wel of niet lid te worden. Op een sportief nieuwjaar!

Aanmelden voor de proeflessen kan via een berichtje naar info@karatemoerdijk.nl. Een vriend of vriendin meebrengen mag altijd! Trek vooraf een sportieve outfit aan waarin je goed kunt bewegen (schoenen hoeft niet) en breng een goed humeur mee, dan komt het helemaal goed! Ouders mogen gerust blijven kijken.

De kinderen krijgen een aanmeldformulier mee, zodat ouders gelijk alle informatie hebben. Ingevuld inleveren hoeft pas op/na de derde les, als besloten wordt ermee door te gaan. Contributie voor één keer per week trainen bedraagt 20,- per maand. (Lidmaatschap is per maand opzegbaar.)

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA