Laden...

Voel je veilig op straat

Voel je je niet altijd veilig op straat? Zou je wel wat steviger in je schoen willen staan? Zou je sowieso wel wat sterker en zelfverzekerder willen worden? Feit is dat je niet al (mentaal en fysiek) sterk hoeft te zijn om te starten met karate, maar dat je het er wel door wordt! Onze fijne gemixte groepen varieren enorm in leeftijden en karateniveaus, en iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Het is altijd een goed moment om in te stromen, je kunt trainen met andere beginners en je tegelijkertijd optrekken aan mensen die al wat verder zijn. 

Twee gratis proeflessen
Die positieve vibe kun je het best zelf ontdekken door twee gratis proeflesjes te doen, zodat je voor jezelf kunt ervaren of karate iets voor je is. Het enige wat je hoeft te doen is een outfit mee te brengen waar je vrij in kunt bewegen. Aanmelden hoeft niet, maar vragen stellen mag altijd. De uren voor volwassenen zijn op: zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur in Zevenbergen (door Sensei Chantal), dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur in Willemstad (door Sensei Arno) en woensdag van 20.00 tot 21.30 uur in Zevenbergen (door Sensei Arno). 

Adres Willemstad: Kerkring 14. 
Adres Zevenbergen: Kristallaan 25C. 

Eén-op-één-coaching
Mocht je graag wat directer met persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van mentale weerbaarheid aan de gang willen gaan, behoort één op één-coaching door een trainer weerbaarheid van ons zusterbedrijf Doyo Trainingen ook tot de mogelijkheden. 

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA