Laden...

Succesvol Karate Moerdijk Toernooi

Afgelopen zondag organiseerden we in de sporthal van de Niervaert voor het eerst een groot jeugdtoernooi voor karateka’s van meerdere karateclubs. In totaal konden we rekenen op 110 inschrijvingen, uit eigen club, maar ook deelnemers van Karateschool Buroin (Barendrecht), karateschool Shin Gi Tai (Oudenbosch), Isshoni Karate Zierikzee en de Belgian JKF Goju Ryu Karate Association. De opzet van het toernooi was een ‘pilot’, met de intentie om bij een succes verloop meer toernooien te organiseren in de toekomst, waarbij mogelijk meer karateclubs uitgenodigd kunnen worden. 

Door het laagdrempelige karakter - jeugd werd zoveel mogelijk op gelijk niveau en lengte/gewicht ingedeeld - konden beginners relaxt ervaring opdoen en kennismaken met het wedstrijdkarate. Kinderen met meer ervaring konden hun ei kwijt in poules met zwaardere tegenstand. In zowel de onderdelen kata (individuele beweegvormen) als kumite (sparren) zagen we enorm mooie resultaten. Het was een bijzonder geslaagde middag, met geweldige karateresultaten en niet onbelangrijk: veel blije gezichten. De organisatie verliep ook soepel met een enthousiast team aan vrijwilligers, coaches en scheidsrechters: waarvoor dank!! We gaan dus zeker meer toernooien organiseren in de nabije toekomst.

Deze foto is gemaakt door Martinique van Heijst. Meer foto's van haar volgen vanavond op onze Facebook

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA