Laden...

Fight Right Keurmerk

Afgelopen augustus mochten we het Fight Right Keurmerk in ontvangst nemen. Met het Fight Right Keurmerk is landelijk erkend dat Karate Moerdijk een goed pedagogisch en veilig sportklimaat heeft. Het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) kent dit keurmerk toe aan clubs die voldoen aan uiteenlopende criteria op het gebied van het pedagogiek en didactiek, sociale en fysieke veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid. Het Fight Right Keurmerk geeft ouders richting hun kind naar een veilige vechtsportomgeving te kunnen brengen. Veel dank aan alle trainers en vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt en hieraan blijven bijdragen. 

Erecode van Vechtsport
Met het behalen van het Fight Right keurmerk onderschrijft Karate Moerdijk de erecode van de vechtsport: 
Vechten gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De technieken die je worden aangeleerd mogen alleen worden gebruikt ter verdediging van jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, loyaliteit en trouw zijn aan de code zijn belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook.

Over Doyo
Doyo, partner van Karate Moerdijk, biedt cursussen en workshops in mentale weerbaarheid aan jeugd, volwassenen en senioren. Een initiatief van trainers Arno en Chantal. Samen geven zij al jaren weerbaarheidstrainingen…
Lees meer
Nieuwsbrief


Agenda
Meest gelezen
Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@karatemoerdijk.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA