Laden...

Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden. Peuters en kleuters leren op een leuke en speelse manier levensvaardigheden, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Ouders zijn welkom bij de lessen aanwezig te zijn. 

We bieden doorlopend aanbod in verschillende plaatsen in de gemeente Moerdijk. Er zijn aparte lessen voor kinderen van 2 jaar (met actieve participatie van ouders), kinderen van 3 en 4 jaar (met ouders langs de kant, eventueel een handje helpend) en kinderen van 5 en 6 jaar (met ouders zoveel mogelijk langs de kant). Kinderen die dat leuk vinden, kunnen later vanuit de Tijger Training doorstromen naar karatelessen. Bij de Tijger Trainingen hoort een speciale Tijger-outfit, een boekje en insignes die verdiend kunnen worden. Een proefles is altijd mogelijk. Bekijk ook onze Tijger-Facebookpagina

Aanvraag voor andere plaatsen is mogelijk. Ons team aan trainers wordt momenteel uitgebreid en extra opgeleid, mede door de toekenning van een sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS. Meer informatie over kennismakingslessen- en acties volgt snel. 


Tijger Trainingen
  • Kinderen 5 en 6 jaar
  • 45 minuten
  • 1 keer per week
  • 20,- per maand

Contact over Tijger Training (5 en 6 jaar)

POSTADRES
Norbertusdreef 13
4797 EB, Willemstad NB
Email: info@seiwakai.nl

Karate en activiteiten:
0634243650 (Arno)
Persrelaties:
0647990738 (Chantal)
BEZOEKADRES
Naam: Karate Moerdijk
Adres: Kristallaan 25c
Zevenbergen

Op de kaart →


Bezoekadres:

Karate Moerdijk
Goju Ryu Karate-Do
Partner van Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@seiwakai.nl
Tel: +31 (0)634243650

Wie we zijn →

KARATE OP SOCIAL MEDIA